Header Hier zijn wij goed in

Hier zijn wij goed in

Vanuit onze jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk een kwalitatief hoogstaande en aantrekkelijke verpakking is. Dit komt heel nauw. Daarom draait het bij ons om kwaliteit, service en flexibiliteit.

Verpakkingen die indruk maken

Wij zijn sterk in het maken en ontwerpen van complexe kwaliteitsverpakkingen. Wij halen onze voldoening uit het maken van de meeste ideale maatverpakking voor onze klant. Een verpakking die zich succesvol onderscheidt van de concurrent.

Vrijheid in vorm en kleur

Hét grote voordeel van spuitgieten en extrusieblazen: de vormvrijheid. In principe kunnen we iedere complexe vorm maken. Hierbij kan het IML-label in iedere vormgeving en kleurensamenstelling geprint worden. Volop keuzevrijheid voor de klant om met de verpakking aan merkbranding te doen.

Verpakking als visitekaartje

Een spuitgiet- of extrusieblaasverpakking wordt vaak ingezet om een product te promoten en te verkopen. Een strak, onderscheidend en eigentijds design geeft in de food-, home & personal care-industrie vaak het laatste (verkoop)zetje. De verpakking is het visitekaartje van het merk. Daar dragen wij graag aan bij.

Unieke samenvoeging met thermovormen

Al eens gedacht aan de combinatie van spuitgiet- of extursieblaasverpakkingen en thermovormen. Deze combinatie van technieken geeft veel interessante en nieuwe verpakkingsmogelijkheden. Binnen de Hordijk Group bieden we deze unieke combinatie van producttechnieken aan.

Hiervoor hebben we in Zaandam onze eigen thermovormfabriek: Hordijk Verpakkingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze collega’s vertellen u er graag meer over. Ze zijn te bereiken via hspv@hordijk.nl of 0180 45 06 66

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief