Header Account manager

Account manager

Hordijk Spuitgiet Verpakkingen ontwerpt en produceert al decennialang kunststof verpakkingen voor verschillende bedrijfstakken in binnen- en buitenland en heeft zich gespecialiseerd in verpakkingen voor voedingsmiddelen.

Onze organisatie beschikt over twee productiebedrijven: een thermovormfabriek in Zaandam (Hordijk Verpakkingsindustrie Zaandam) en een spuitgiet- en extrusieblaasfabriek in Zevenhuizen (Hordijk Spuitgiet Verpakkingen). Door onze uitgebreide kennis en ervaring op deze vakgebieden zijn wij als geen ander in staat in te spelen op de specifieke wensen van onze klanten. Wij staan bovendien in voor de hoogst haalbare (product-)kwaliteit en de grootst mogelijke leverbetrouwbaarheid. Dat maakt Hordijk Verpakkingen sinds jaar en dag tot een zeer gewaardeerd leverancier van kunststof verpakkingen voor talloze bedrijven, groot en klein. 

Voor onze spuitgiet- en extrusieblaasfabriek in Zevenhuizen zijn wij op zoek naar een

 ACCOUNT MANAGER

Onder jouw verantwoordelijkheden vallen o.a.

  • Het benaderen van potentiele klanten door acquisitie en relatiebeheer van bestaande klanten;
  • Het creatief kunnen meedenken en ontwikkelen van nieuwe verpakkingen voor klanten;
  • Aanvragen genereren, verwerken in overleg met de binnendienst en R&D collega’s, offertes uitbrengen en opvolgen;
  • Het beoordelen en bewaken van calculaties en marges;
  • Het scherp volgen van trends en ontwikkelingen in de markt.

Wat verwachten wij van jou?

Wij vragen HBO werk- en denkniveau. Je hebt een uitgesproken en bewezen commerciële instelling, je bent enthousiast, flexibel en vasthoudend en je voelt je thuis in een B2B omgeving. Je bent in staat om van een eerste lead bij een klant tot en met levering van het product de klant te begeleiden. Het is een pré als je relevante verkoopervaring hebt opgedaan in de (kunststof-) verpakkingsindustrie.

Wij bieden

Een afwisselende en verantwoordelijke functie met ruimte voor eigen inbreng en ideeën in een groeiend bedrijf met een goede werksfeer. Je salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Een auto, telefoon en laptop zullen ter beschikking worden gesteld. Daarnaast hebben wij een prettig aanvullend arbeidsvoorwaardenpakket.

Enthousiast geworden?

Meer informatie over de functie en sollicitatieprocedure kun je opvragen bij Bastiaan Koenen, sales manager (06-81860141) of Gerarda Herrewijnen, HR Adviseur. Je kunt solliciteren door een motivatiebrief met CV te sturen naar hr@hordijk.nl

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief